Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Zeer belangrijke Code van Office 2016

Digitaal Microsoft Office-Huis en Bedrijfs 2016 Productcode Engelse In dozen gedane Uitgave

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Digitaal Microsoft Office-Huis en Bedrijfs 2016 Productcode Engelse In dozen gedane Uitgave

Digital Microsoft Office Home and Business 2016 Product Key English Boxed Edition
Digital Microsoft Office Home and Business 2016 Product Key English Boxed Edition Digital Microsoft Office Home and Business 2016 Product Key English Boxed Edition Digital Microsoft Office Home and Business 2016 Product Key English Boxed Edition Digital Microsoft Office Home and Business 2016 Product Key English Boxed Edition

Grote Afbeelding :  Digitaal Microsoft Office-Huis en Bedrijfs 2016 Productcode Engelse In dozen gedane Uitgave Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Singapore, de V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: bureau 106 hb
Gedetailleerde productomschrijving
Merk: Microsoft Productnaam: Microsoft Office-Huis en Zaken 2016
Taal: Al Taalsteun Productcategorie: Vensters
Gebruikersaantal: 1 het Apparaat van gebruikers/1 Leveringstype: Digitale Levering
Hoog licht:

de sleutel van de bureau 2016 vergunning

,

bureau 2016 productcode

Productomschrijving

 

Productdetail

Merk Microsoft
Productnaam Microsoft Office-Huis en Zaken 2016
Taal Al Taalsteun
Productcategorie Vensters
Gebruikersaantal 1 het Apparaat van gebruikers/1
Leveringstype Digitale Levering

 

 

De Pagina van het productdetail

1, PRoduct Hoogtepunten

· Both steun met 32 bits en met 64 bits

· 100% echt Office Home en Bedrijfs 2016 Sleutel

· De éénmalige vergunning van het Aankoopleven

· Regionaal Beperkingen: Globale vergunning, beschikbaarheid Wereldwijd

· Online Updatesteun: Houd uw Bureau bijgewerkt

· Steun 1 Gebruiker/1Device

· 1 installatie, Looppas op Vensters

· Vergunning voor Huis en Commercieel Gebruik

2, omvatten

· Word

· Excel

· PowerPoint

· Outlook

· OneNote

Vergunning & Levering: Dit is de Volledige versie met Levenvergunning Wereldwijd. Als u downloadverbinding nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. U kunt altijd of overdracht aan een andere PC opnieuw installeren

 

3Beschrijving

 

Microsoft Office-Huis & Zaken 2016 voor Vensters wordt ontworpen om u te helpen sneller met tijdbesparende eigenschappen, een moderne blik, ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen, en de macht van Outlook voor e-mail, kalenders en contacten creëren en communiceren. Plus, kunt u uw documenten in de wolk op OneDrive opslaan en tot hen overal toegang hebben van.

Microsoft Word

Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

 

Microsoft Excel

Analyseer en visualiseer uw gegevens op intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, en Opbouwfunctie voor formules om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.

 

 

Microsoft PowerPoint

Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties. En de Weergave voor presentator toont de huidige dia, volgende dia, sprekersnota's, en een tijdopnemer op uw MAC, terwijl het ontwerpen van slechts de presentatie aan uw publiek op het grote scherm.

Outlook 2016:

Microsoft Outlook is een uiterst populair die e-mail programma door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. Outlook 2016 is de laatste versie van het programma en behoort tot de Microsoft Office-Reeks van producten. Over de hele wereld gebruikt door beroeps en studenten, belooft dit e-mail programma grotere e-mailorganisatie, onderzoeks, communicatie en sociaal netwerkeneigenschappen.

 

Microsoft OneNote

Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat. Het gebruik het voor schooltaken, het werkprojecten, reis plant, partij planning, en meer.

 

Verpakking & het Verschepen

 

Als u minder nodig hebt, kunnen wij de digitale sleutel van het product aan u met de elektronische post versturen, zodat u het product kunt op tijd gebruiken.

Als u een in dozen gedaan product nodig hebt, zullen wij het in een professionele doos inpakken en zullen de kwaliteit en de verpakking van het product waarborgen.

Onze Diensten

 

Wij zullen aan uw nieuws op tijd antwoorden om ervoor te zorgen dat uw vragen tijdig zullen worden beantwoord.

Nadat u onze producten koopt, zullen wij geschikte levering waarborgen en zullen uw producten aan u binnen de bepaalde tijd leveren.

In het recentere gebruik en installatieproces van het product dat, zullen wij de problemen oplossen door het product worden gebracht, kunt u ons contacteren of Microsoft-klantenservice, kunnen wij de naverkoop technische diensten verlenen.

 

Bedrijfsinformatie

 

HIMAT (ZM) is een vertrouwde op Microsoft Verklaarde Gouden Partner. Wij verkopen echte Productondersteuningen van Microsoft en dat u de volledige steun hebt die met het bezitten van echte Productondersteuningen van Microsoft komt. Het ook betekent dat Microsoft heeft verklaard dat wij officiële, betrouwbare zijn, en geadviseerde verkopers van Productondersteuningen van Microsoft en de diensten. Om deze reden, kunt u op ons met elk van uw Microsoft-veilige aankopen vertrouwen, wetend dat wij met Microsoft hebben geassoieerd om u de beste prijzen op echte Productondersteuningen van Microsoft te brengen.

Wij zijn trots om Microsoft Verklaarde Partner te zijn. Het betekent wij u de beste dienst kunnen aanbieden en u de beste waarde op echte Productondersteuningen van Microsoft brengen elke dag. Wanneer u dat aan onze superieure klantenservice koppelt, ons bekwaam technologie-personeel, en laagste prijzen overal op echte Productondersteuningen van Microsoft, is er geen betere keus voor uw softwarebehoeften. Wanneer u Productondersteuningen van Microsoft zoekt, vertrouwen HIMAT om uw one-stop voor alle beste Productondersteuningen van Microsoft te zijn aan de beste prijzen.

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons