Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBureau 2013 Zeer belangrijke Code

Het globale Huis van Gebruiksmicrosoft office 2013 en Bedrijfsvergunnings Originele Online

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Het globale Huis van Gebruiksmicrosoft office 2013 en Bedrijfsvergunnings Originele Online

Global Usage Microsoft Office 2013 Home And Business License Original Online
Global Usage Microsoft Office 2013 Home And Business License Original Online Global Usage Microsoft Office 2013 Home And Business License Original Online Global Usage Microsoft Office 2013 Home And Business License Original Online Global Usage Microsoft Office 2013 Home And Business License Original Online Global Usage Microsoft Office 2013 Home And Business License Original Online

Grote Afbeelding :  Het globale Huis van Gebruiksmicrosoft office 2013 en Bedrijfsvergunnings Originele Online Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: bureau 2013

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Fysiek en digitaal
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1000/week
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruikersaantal: 1 het Apparaat van gebruikers/1 Taal: Al Taalsteun
Naam van het product: Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013 Productcategorie: MacOs
Leveringstype: Digitale Levering
Hoog licht:

bureau 2013 productcode

,

microsoft bureau 2013 sleutel

 

Gebruikt globaal microsoft van de activeringsdownload bureau 2013 huis en bedrijfsvergunnings Originele online

PRODUCTSPECIFICATIES

OMVAT:

Microsoft Word 2013
Microsoft Excel 2013
Microsoft PowerPoint 2013
Microsoft OneNote 2013
Microsoft Outlook 2013

bureau 2013 huis en zaken

 

Excel 2013

Schop omhoog uw spel van de gegevensanalyse met Excel 2013. Ditinnovatieveprogrammakomtgeladenmetnuttigehulpmiddelen, diehetuitvoeren vandeverwantetakenvan degegevensanalyseeenwindmaken. HetnieuweCoulisseweergeveniseenwelkometoevoeging. Deflitsvulthulpmiddelbespaartgebruikerswaardevolletijd, doorgegevensinvoerpatronente lerenendandebaanvoorute voltooien. DegeadviseerdeGrafiekenendeSnelleAnalysezijnreusachtigetimesavers. Degrafiekselectie wordtvereenvoudigddoorgrafiektypesslechtste tonenrelevantvoordegekozengegevens. Hetcreëren vanzinvollePivotTablesneemtslechtseen paarmuis-kliks, danktaannieuwe Geadviseerde PivotTables. Deel het werk en werk met anderen via SkyDrive samen

 

Outlook 2013

Sportief wordt een nieuwe makeover, Outlook 2013 ontworpen om u te helpen tussen hoofdelementen zich sneller concentreren en schakelen. De gealigneerde antwoorden zijn mogelijk, met enkel één klik. Voorproef en handeling op berichten net van binnenuit de lijst. De benoemingen en de taken kunnen met een snelle blik worden bekeken, zonder het moeten afzonderlijke vensters openen. U kunt het weervoorspellingsrecht van binnen de kalender zelfs controleren voor de gebeurtenissen van uw dag te plannen. Vergeet nooit om een ander dossier vast te maken opnieuw, dankzij een handige gehechtheidsherinnering. De plaatsbrievenbussen geven u een centrale plaats om het projectdocumenten, kalenders, en takenlijsten van uw team op te slaan.

 

Word 2013

Word 2013 heeft document het uitgeven op een geheel nieuw niveau genomen. Thr het programma heeft een verse blik en meer eigenschappen dan ooit voordien. De extra lay-outopties maken tot grafische groepering een wind. Lees de wijze is geoptimaliseerd om lezingservaringen te verbeteren op scherm. De slimmere samenwerkingseigenschappen verlenen Word 2013 de capaciteit om PDF-dossiers te openen en uit te geven, makend het gemakkelijker om lange documenten te leiden. Werken met lijsten is meer intuïtief geworden.

 

PowerPoint 2013

PowerPoint 2013 is zo veel meer dan enkel een slideshow app. Schakelaar tussen rekeningen foutloos. Geniet SkyDrive-van integratie om samenwerking gemakkelijker te maken. De nieuwe Groeperingsgidsen, richten voorwerpen en tekst met betrekking tot elkaar om u meer visueel evenwichtig te geven kijken. Met PowerPoint 2013, ishetnumogelijk om video's, beelden en audiobestanden direct van Internettoe te voegen. Geen behoefte om hen eerst te downloaden aan uw computer of met ingewikkelde het inbedden code te lummelen. Een andere handige eigenschap kan een presentatie in videoformaat mpeg-4, voor gemakkelijkere directe playback opslaan.

 

OneNote 2013

Digitale app voor het nemen van nota's, zonder alle regels van Word. Houd uw ideeën, plannen, en meer georganiseerde gedachten. De nieuwe Webclipper referentie, laat u sparen wat u aan notitieboekje onmiddellijk bekijkt. OneNote is nu geïntegreerd met RSS, Feedly, Weefsel, en anderen, om u te helpen beter werken. Livescribe wordt smartpens gesteund, zodat kunt u schrijven, trekken en slimmere krabbel. E-mailnota's aan zich onmiddellijk met uw nieuw OneNote.com-adres. De wiskundige vergelijkingen worden nu gesteund.

 

Een overzicht van het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013

Het werk slimmer door het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013 van Mijn Keussoftware te downloaden. Microsoft Office 2013 omvat best-selling toepassingen van Microsofts zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, en Outlook. De indrukwekkende bundel wordt ontworpen om aan de unieke behoeften van kleine bedrijfseigenaars en hoofdgebruikers te voldoen. Voor die die moeten werken op-de-ga, komen het Office Home en de Zaken ook met toegang tot Microsoft OneDrive, een online systeem dat overal toegang tot uw documenten van van een Internet-verbinding voorziet.

 

De macht van Office 2013

De capaciteit te verbinden, samen te werken en uw werk te delen maakt wirelessly Microsoft Office echt uniek. Creeer standout rapporten en presentaties gebruikend één van de ingebouwde malplaatjes of vang uw creativiteit gebruikend de geïntegreerde hulpmiddelen en ontwerp elementen delen dan uw werk over geographies en tijdzones. Met Bureau, bent u altijd in controle zodat kunt u verbazende dingen tot stand brengen, echter, wanneer of waar u het best werkt. Office 2013 omvat ook een nieuwe cocreatieervaring zodat kunt u in realtime met andere mensen werken, zelfs als u niet in dezelfde fysieke plaats bent. Het flexibele ontwerp maakt het krijgen van dingen gedaan en het veroorzaken van verbazende resultaten gemakkelijker dan ooit.

 

Download het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013 nu van Mijn Keussoftware voor onmiddellijke toegang tot de Productondersteuningen van Microsoft u van het meest houdt. De digitale download zal via e-mail binnen 30 minuten na aankoop worden geleverd, en Mijn Keussoftware waarborgt installatie of goed u uw geldrug geven. Gelieve te merken op dat dit een onmiddellijke download is en voor direct gebruik ontworpen. Windows 7 of Windows 8 wordt vereist om deze software in werking te stellen.

 

Het zoeken van een fysiek exemplaar? Wij dragen ook kleinhandelsdoosversies van het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2013 die voor het verschepen beschikbaar zijn. Vereis veelvoudige exemplaren voor uw zaken of organisatie? Verzend ons een bericht om een citaat op bulkorders te krijgen.

 

Werk slimmer met deze digitale download van het Huis & de Zaken die van Microsoft Office 2013 productiviteit-verbeterende toepassingen kenmerken die voor om het even welke kleine bedrijfseigenaar of huisgebruiker uitstekend zijn die een volledige reeks van hoog-uitvoert toepassingen nodig hebben. Het Office Home en de Zaken 2013 komen met Word, Excel, PowerPoint, OneNote, en Outlook evenals de toegang van Microsoft OneDrive die u volledige controle over uw doc. van overal geeft u hebben een Internet-verbinding. Dat betekent u en referentiedocumenten thuis zult kunnen creëren en het bureau ongeacht waar u begon. Download nu het Huis & de Zaken van Microsoft Office 2013 van Mijn Keussoftware en krijg gewaarborgde installatie of uw geldrug. De aankoop omvat een onmiddellijke download voor direct gebruik. Verkies een kleinhandelsdoos (verscheepte) versie van deze software? Wij dragen ook dat.

 

* Omvat 2013 versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, en Outlook.
* Vereist Windows 7 of Windows 8
* Rijke en krachtige nieuwe manieren om uw werk aangaande uw computer, Vensters te leveren mobiel-Gebaseerde smartphone of Webbrowser
* Gemakkelijk te gebruiken Hulpmiddelen, klantgerichte malplaatjes, kleurenschema's, en foto's bewerkenmogelijkheden
* Het werk met mensen van verschillende plaatsen tegelijkertijd met de nieuwe cocreatieervaring
* Meer manieren om toegang te hebben tot uw dossiers van bijna overal, Office 2013 zet u in controle van het krijgen van dingen die volgens uw programma worden gedaan
* Vereenvoudigt uw taken en creeert verbazende resultaten

 

Microsoft Office biedt flexibele en krachtige manieren aan om uw beste werk - op het kantoor, thuis, of op school te leveren. Creeer standout rapporten en presentaties met hulpmiddelen die u helpen uw ideeën meer creatief vangen. Het verblijf verbond met uw projecten, zelfs wanneer u vanaf uw computer, met toegang tot Bureaudossiers via Webbrowser of Vensterstelefoon bent. Werk efficiënt met anderen door het delen, het uitgeven, en het herzien dossiers tegelijkertijd - zelfs over geographies en tijdzones. Met Bureau, bent u in controle, vloeien het krijgen van dingen gedaan en het veroorzaken van het verbazen nochtans voort en waar u het best werkt

 

 

Het globale Huis van Gebruiksmicrosoft office 2013 en Bedrijfsvergunnings Originele Online 0

 

 

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons