Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenmicrosoft bureau 2019 productcode

Wolk - Geschikt Office 2019-Vergunnings Sleutelwoord 2019 voor Huis en Student

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Wolk - Geschikt Office 2019-Vergunnings Sleutelwoord 2019 voor Huis en Student

Cloud - Capable Office 2019 License Key Word 2019 For Home And Student
Cloud - Capable Office 2019 License Key Word 2019 For Home And Student Cloud - Capable Office 2019 License Key Word 2019 For Home And Student

Grote Afbeelding :  Wolk - Geschikt Office 2019-Vergunnings Sleutelwoord 2019 voor Huis en Student Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Lidstaten-o-hs-2019

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Digitaal Product
Levertijd: Digitale Levering
Gedetailleerde productomschrijving
merk: Microsoft model: Lidstaten-o-hs-2019
Oorsprong: VERENIGDE STATEN
Hoog licht:

de sleutel van de bureau 2019 vergunning

,

bureau 2019 productcode

Microsoft Office-Huis en Student 2019

*** DIT PRODUCT VEREIST VENSTERS 10 ***

Stap in de nieuwe leeftijd van Bureau met deze digitale download van Microsoft Office-Huis en Student 2019 die de 2019 versies van uw favoriete productiviteitssoftware bevatten. Promotieword, Excel, PowerPoint en OneNote zijn zorgvuldig verbeterd met nieuwe tijdbesparende eigenschappen en een gladde, moderne blik. Natuurlijk, is Office 2019 volledig wolk-geschikt, touchscreen-geoptimaliseerd en toegankelijk via Microsoft-Webtoepassingen om u toe te staan om van overal met om het even welk apparaat te werken.

OneNote is een must voor studenten die nota's, ideeën, webpagina's, foto's, audio en video in één vereenvoudigde interface moeten kunnen bergplaats4&0&z. U kunt nota's opstellen noteren en later typen tijdens klasse voor gemakkelijke verwijzing. Word, Excel en PowerPoint hebben mooie gerenoveerd die u geconcentreerd om toestaat te blijven op uw werk met nul afleiding. U krijgt elk van dit en meer wanneer u het Huis en de Student van Microsoft Office 2016 van Super Software downloadt.

Het Office Home en de Student 2019 omvatten:

  • Word 2019
  • Excel 2019
  • PowerPoint 2019
  • OneNote 2019

Het Office Home & de Student 2019 worden ontworpen om u te helpen zich sneller met tijdbesparende eigenschappen en een schone, moderne blik creëren en organiseren. Plus, kunt u uw documenten in de wolk op SkyDrive opslaan en tot hen toegang hebben wanneer u niet thuis bent.

Word

 

Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen, en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

Excel

 

Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, en Opbouwfunctie voor formules om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.

PowerPoint

 

Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met nieuwe diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties. En de Weergave voor presentator toont de huidige dia, volgende dia, sprekersnota's, en een tijdopnemer op uw MAC, terwijl het ontwerpen van slechts de presentatie aan uw publiek op het grote scherm.

OneNote

 

Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat. Het is groot voor schooltaken, het werkprojecten, reisplannen, partij planning, en meer.

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons