Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBureau 2013 Zeer belangrijke Code

Engelse Microsoft Visual-Studioprofessional 2013 1 de Kleinhandelsvergunning Toegelaten Web App van PC

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Engelse Microsoft Visual-Studioprofessional 2013 1 de Kleinhandelsvergunning Toegelaten Web App van PC

English Microsoft Visual Studio Professional 2013 1 PC Retail License Web App Accepted
English Microsoft Visual Studio Professional 2013 1 PC Retail License Web App Accepted

Grote Afbeelding :  Engelse Microsoft Visual-Studioprofessional 2013 1 de Kleinhandelsvergunning Toegelaten Web App van PC Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Visual-Studioprofessional 2013 1 de Kleinhandelsvergunning van PC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram£¬Paypal
Levering vermogen: 1000pcs/dag
Gedetailleerde productomschrijving
merk: Microsoft Taal: Engels
Gesteund platform: MAC VERGUNNING het TARIEF Norm: standaard
Delivey: 24HS Naam van het product: Microsoft Visual-Studioprofessional 2013 1 de Kleinhandelsvergunning van PC
Hoog licht:

bureau 2013 productcode

,

de sleutel van de bureau 2013 vergunning

Microsoft Visual-Studioprofessional 2013 1 de Kleinhandelsvergunning van PC

Visual Studio-de Professional 2013 kan u helpen toepassingen tot stand brengen die innovatieve gebruikerservaringen hebben die uw klanten verrukken. Het geïntegreerde milieu maakt complexe taken gemakkelijker zodat u zich bij het bereiken van uw doelstellingen kunt concentreren. Door Visual Studio-Professional 2013 te gebruiken, kunt u kwaliteitstoepassingen op Vensters, Windows Phone, Bureau, het Web, of de wolk leveren.

Ontwikkel me voor veelvoudige platforms

Ontwikkel toepassingen voor Vensters, de wolk, de telefoons, Microsoft Office, en Microsoft SharePoint met dezelfde ontwikkelomgeving. Plus, kunt u Webtoepassingen automatisch aanpassen om mobiele apparaten met verbeterde ASP.NET-steun voor mobiele browsers te richten.

Creeer moderne Webtoepassingen

Ontwikkel interactieve Webtoepassingen gemakkelijker en efficiënt met nieuwe hulpmiddelen voor JavaScript en jQuery. U kunt problemen sneller identificeren en veranderingen tijdens de vlucht aanbrengen terwijl het in wisselwerking staan met uw toepassing met het nieuwe vermogen van de Paginainspecteur. U kunt gegeven-gedreven Webtoepassingen met de nieuwe modelband van ASP.NET, aan de clientzijde bevestiging, en HTML5-vormen ook bouwen.

Krachtige, ontwerp-centric hulpmiddelen

Het bijgewerkte Microsoft-Mengsel voor Visual Studio omvat nieuwe, ontwerp centric hulpmiddelen voor XAML en HTML5-toepassingen. Bovendien kunt u de toepassing ervaren terwijl u het met de nieuwe interactieve wijze bouwt, beduidend verminderend de tijd het neemt om hoogst tot interactieve toepassingen te leiden.

Ontwikkel me snel en vloeibare ervaringen

Bouw ontvankelijk gebruikersinterface en scalable diensten gebruikend toevoegingen binnen Microsoft Visual C#, Visual Basic .NET, en Visuele C++ voor asynchrone programmering dat zeer traditionele op draad-gebaseerde code vereenvoudigen.

Ga op het volgende niveau met html5

Neem standaardontwikkeling op het volgende niveau met nieuwe redacteurs die productievere de ontwikkeling van HTML5 en CSS3-maken en traditionele HTML-ontwikkeling verrijken.

Ontwikkel me met de beste bedrijfsplatforms voor klanten

Breid huidige toepassingen tot uit de wolk gebruikend Windows Azure?? bouwend en opstellend via projectmalplaatjes, een naadloze het zuiveren ervaring, en het gemakkelijke publiceren.

Gebruik de hulpmiddelen uw gebruikers het weten

De mogelijkheden voor Microsoft Office en de ontwikkeling van Microsoft SharePoint maken het perfect voor het creëren van maatoplossingen die met de productiviteitshulpmiddelen integreren.

Verbeter productiviteit met een geïntegreerde oplossing

Gebruik één enkel hulpmiddel voor elk van uw ontwikkelingstaken met inbegrip van codage die, die en productiviteit opstellen te verbeteren en het ontwikkelingsproces zuiveren te vereenvoudigen. Handhaaf en verbeter oude toepassingen door verenigbaarheid met Visual Studio 2010, terwijl u voor de recentste platforms bouwt.

Verzend en vereenvoudig inspanningen met een nieuwe winde

Voer sneller dagelijkse taken met het nieuwe gebruikersinterface uit dat het voor u gemakkelijker maakt om door de code te navigeren en verleent snellere toegang tot gemeenschappelijke taken.

Creeer van het kwaliteitsdesktop en Web snel zakelijke toepassingen

Bouw en voer professioneel-kwaliteitsdesktop en de Webtoepassingen en diensten met Microsoft LightSwitch voor Visual Studio in, flexibel, snel een toepassing-ontwikkeling hulpmiddel.

Centraliseer uw teamsamenwerking

Met Teamfoundation server en Visual Studio kunnen de Professional 2012, u en uw team een gecentraliseerde broncode, een het werkpunt, en insecten een volgende bewaarplaats in de context van uw taken gebruiken. Dit zal helpen om uw teams bijeen te brengen om waarde te leveren die uw klantenverwachtingen overschrijdt.

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons