Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Vergunningssleutel

Professionele Vensters 10 Vergunnings Zeer belangrijke met 64 bits met Gepersonaliseerde Favoriete Apps

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Professionele Vensters 10 Vergunnings Zeer belangrijke met 64 bits met Gepersonaliseerde Favoriete Apps

Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps
Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps

Grote Afbeelding :  Professionele Vensters 10 Vergunnings Zeer belangrijke met 64 bits met Gepersonaliseerde Favoriete Apps Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Vergunningssleutel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stuk/week
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Professionele Vergunningsvensters met 64 bits 10 Vergunnings Zeer belangrijke 1 vergunning Nieuwe ruimte: personaliseer met favoriete apps, programma's, mensen, en websites
De nieuwe taakweergaveknoop: één mening voor alle open apps en dossiers Ondersteuning: 1 vergunning
Onverwachte verhogingen: Heb tot vier die apps op hetzelfde scherm wordt gebroken Apps die looppas in Vensters: pps van de Windows Store open in hetzelfde formaat
Hoog licht:

vensters 10 vergunningssleutel

,

vensters tien productcode

Professionele Vergunningsvensters met 64 bits 10 Vergunnings Zeer belangrijke 1 vergunning

Professionele Vensters 10 Vergunnings Zeer belangrijke met 64 bits met Gepersonaliseerde Favoriete Apps 0Professionele Vensters 10 Vergunnings Zeer belangrijke met 64 bits met Gepersonaliseerde Favoriete Apps 1Professionele Vensters 10 Vergunnings Zeer belangrijke met 64 bits met Gepersonaliseerde Favoriete Apps 2

 

Vensters 10 Pro - 1 Vergunning

Eigenaars van PCs en tabletten met 64 bits die Vensters 10 Beroeps als hun besturingssysteem deze vergunning kunnen kopen. Na aankoop, zal uw vergunning in notulen via elektronische levering aankomen. Vensters 10 werden door velen als terugkeer begroet zich voor Microsoft te vormen nadat Windows 8 er niet in slaagde indruk te maken op. Één van de luidste klachten over Windows 8 was de verwijdering van het Startscherm.

 

Het menu is terug in Vensters 10 en het ontwerp van dit besturingssysteem neemt de beste eigenschappen van Windows 7 en Windows 8 om een besturingssysteem te vormen dat een beter werk van het overbruggen van het hiaat tussen PCs en tabletten dan geprobeerd Windows 8 doet.

Vensters 10 Beroeps heeft een gelijkaardige blik aan de Huisversie maar heeft vele extra eigenschappen die naar ondernemingen worden aangepast. Merk op dat dit een vergunning voor de versie met 64 bits van Venstersberoeps is en slechts op machines met 64 bits moet worden geïnstalleerd. Het besturingssysteem zal niet werken aan PCs met 32 bits uw systeemspecificaties vóór aankoop zo gelieve te controleren.

 

De orden worden vervuld met 30 minuten tijdens normale kantooruren. U zult één code van de vergunningsactivering en een verbinding aan Microsofts-Media Verwezenlijkingshulpmiddel voor Vensters 10 Beroeps na aankoop ontvangen.

 

Uitgebreid Menu Start: Het vertrouwde Menu Start is achter, snel verstrekkend, één-klik toegang tot de functies en de dossiers dat de mensen de meesten, en ook een nieuwe ruimte om met favoriete apps, programma's, mensen, en websites gebruiken te personaliseren.

 

Apps die looppas in Vensters: Apps van de Windows Store nu open in hetzelfde formaat dat de Desktopprogramma's.

Zij kunnen rond resized en worden bewogen, en zij hebben titelbalken bij de bovenkant, toestaand gebruikers om te maximaliseren, te minimaliseren en, met een klik te sluiten.

Onverwachte verhogingen: Heb tot vier die apps op hetzelfde scherm met een nieuwe kwadrantlay-out wordt gebroken. De vensters zullen ook andere apps tonen en programma's die voor het extra breken lopen, en zullen zelfs slimme suggesties over het vullen van beschikbare het schermruimte met andere open apps doen.

Nieuwe taakweergaveknoop: De nieuwe taakweergaveknoop op de taakbar laat één mening die voor alle open apps en dossiers toe, voor snelle omschakelings en één-aanraking toegang tot om het even welke Desktops toestaan de gebruiker creeert.

Veelvoudige Desktops: In plaats van teveel apps en dossiers die op één enkele Desktop overlappen, is het gemakkelijk te creëren, en schakelaar tussen, verschillende Desktops voor andere doelen en projecten, hetzij voor het werk, privé-gebruik, of allebei.

Vervuld binnen 30 minuten tijdens normale kantooruren. U zult (1) de code van de vergunningsactivering en een verbinding aan de Media van Microsoft Verwezenlijkingshulpmiddel voor Vensters 10 Beroeps ontvangen.

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons