Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBureau 2013 Zeer belangrijke Code

Laptop van de winstdesktop Zeer belangrijke de Codeolp Microsoft Beroeps van Office 2013 plus 3 GB

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Laptop van de winstdesktop Zeer belangrijke de Codeolp Microsoft Beroeps van Office 2013 plus 3 GB

Win Desktop Laptop Office 2013 Key Code OLP Microsoft Professional Plus 3 GB
Win Desktop Laptop Office 2013 Key Code OLP Microsoft Professional Plus 3 GB Win Desktop Laptop Office 2013 Key Code OLP Microsoft Professional Plus 3 GB Win Desktop Laptop Office 2013 Key Code OLP Microsoft Professional Plus 3 GB Win Desktop Laptop Office 2013 Key Code OLP Microsoft Professional Plus 3 GB

Grote Afbeelding :  Laptop van de winstdesktop Zeer belangrijke de Codeolp Microsoft Beroeps van Office 2013 plus 3 GB Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Verenigd Amerika
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: De Vergunning van de venstersproductcode COA

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 3-30 mins na volledige ontvangen betaling
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 100000 / PCs/maandelijks
Gedetailleerde productomschrijving
VERGUNNINGSdetails: Open Zaken Het MERK is Microsoft: Ja
Geschatte levertijd: 5 - 7 werkdagen Gesteunde Desktop/Laptop: Gesteund allebei
VEREISTE HARDE AANDRIJVINGSruimte: 3 GB Vergunning gegeven voor: Persoonlijk en Commercieel Gebruik
InfoPath: Inbegrepen speciale: SharePoint-Werkruimte
Hoog licht:

bureau 2013 productcode

,

de sleutel van de bureau 2013 vergunning

Beroeps plus Zeer belangrijke de Codevergunning OLP van Microsoft Office 2013

 

 

 

 

 

Excel 2013

 

Gebruik Sparklines in Excel om mini-grafieken te creëren die het gemakkelijk maken om tendensen in uitgaven in een oogopslag te benadrukken. Gebruikssnijmachines en de gegevens van filterpivottable aan vertoning precies dynamisch de te segmenteren wat u nodig hebt, en laten de betere Voorwaardelijke opmaak specifieke punten in uw gegevensreeks met enkel een paar kliks benadrukken.

 

 

 

Outlook 2013

 

Sparen tijd en neem controle van uw e-mail met Gespreksweergeven in Outlook. Deze eigenschap laat u, zelfs lange e-mailuitwisselingen met eenmaal klikken condenseren categoriseren en negeren, zodat kunt u hopen van e-mail gemakkelijk beheren.

 

 

Word 2013

 

Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen, en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

Laptop van de winstdesktop Zeer belangrijke de Codeolp Microsoft Beroeps van Office 2013 plus 3 GB 0

 

Laptop van de winstdesktop Zeer belangrijke de Codeolp Microsoft Beroeps van Office 2013 plus 3 GB 1

 

Toegang 2013

 

Het begin met de malplaatjes van de prebuilttoegang of uitgezocht van communautair-voorgelegde malplaatjes en past hen volgens de behoeften van uw project aan om het verzamelen van informatie te maken en het creëren meldt gemakkelijker dan ooit. Gebruik de grafieken van de professioneel uitziendegegevensbalk met Voorwaardelijke opmaak worden gecreeerd uw analyse duidelijk en gemakkelijk mee te delen die.

 

 

Uitgever 2013

 

Krijg professionele resultaten van Uitgever met fotohulpmiddelen die u foto's gemakkelijk opnemen of laten vervangen terwijl het bewaren van uw blik en lay-out. U kunt ook voorproef het formatteren veranderingen alvorens hen toe te passen, fototitels van een bibliotheek van lay-outs, toevoeg en van het uitgeven van opties zoals het veranderen van de vorm van foto's, pan, gezoem, gewas, kleur, en helderheid kies.

 

Laptop van de winstdesktop Zeer belangrijke de Codeolp Microsoft Beroeps van Office 2013 plus 3 GB 2

 

 

 

PowerPoint 2013

 

Zend onmiddellijk uw PowerPoint-presentatie door Webbrowser aan uit een ver publiek, zelfs als de publieksleden geen PowerPoint - met Uitzendingsdiavoorstelling hebben.

 

 

OneNote 2013

 

Creeer een digitaal notitieboekje in OneNote om al uw belangrijke klanteninformatie - tekst, beelden, video, en audio van documenten, Webpagina's, en e-mailberichten - in een enige, gemakkelijk-aan-toegangsplaats te vangen en te organiseren.

 

Laptop van de winstdesktop Zeer belangrijke de Codeolp Microsoft Beroeps van Office 2013 plus 3 GB 3

 

 

Ongeveer Office 2013-Beroeps:

 

Stap in de nieuwe leeftijd van Bureau met deze digitale download die van Microsoft Office-Beroeps de 2013 versies van uw favoriete productiviteitssoftware bevatten. Promotieword, Excel, PowerPoint, Outlook, de Toegang, de Uitgever en OneNote zijn zorgvuldig verbeterd met nieuwe tijdbesparende eigenschappen en een gladde, moderne blik. De toegang is een must voor iedereen wie gegevens opslaan, zoeken, moet kunnen beheren en analyseren in één vereenvoudigde interface. Word, Excel, en PowerPoint hebben mooie gerenoveerd die u geconcentreerd om toestaat te blijven op uw werk met nul afleiding. U krijgt elk van dit en meer wanneer u de Beroeps van Microsoft Office 2013 van softwarekey-Code downloadt.

 

 

Systeemvereisten

Bewerker 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte 16 GB voor met 32 bits of 20 GB voor OS met 64 bits
Grafische kaart DirectX 9 of later met de duiker van WDDM 1,0

 

 

OLP (Open Vergunningsprogramma) van Microsoft Office-Beroeps plus 2013 biedt ondernemingen de kans omhoog aan voorraad op essentiële Bureaureeksen voor een grote, lage prijs. Microsoft Office-de Beroeps plus 2013 komt met al uw favoriete Bureautoepassingen, met inbegrip van Word, PowerPoint, Outlook met Business Contact Manager, Excel, OneNote, Toegang en Uitgever, plus SharePoint, InfoPath en Informatieverspreider. Geniet van een verbeterde productiviteitservaring over uw PC, mobiel apparaat en browser voor productiviteit geen kwestie waar u werkt.

 

 

Met SharePoint, zult u grote projecten en ideeën van al uw werknemerspcs kunnen stroomlijnen, zodat kunt u tot uw volgende groot idee een werkelijkheid maken. Gebruik InfoPath om elektronische formulieren te ontwerpen en te verdelen en de koolstofvoetafdruk van uw bedrijf te verminderen en Informatieverspreider te laten u helpen in aanraking met cliënten en werknemers door de werkdag blijven. Microsoft Office-de Beroeps plus 2013 OLP wordt geadviseerd voor kleine aan van gemiddelde grootte ondernemingen met minder dan 250 Desktoppcs. Deze reeks zal met de Einddiensten werken en vergt twee tot drie dagen aan proces.

 

 

Microsoft Office-de Beroeps plus 2013 is één van de beste productiviteitservaringen over PC, de telefoon, en browser voor wat u van vandaag afhangt en wat u morgen zult verwachten. Het helpt u tot de uitdaging van het ondernemingsklimaat van vandaag toenemen zonder uit het oog te verliezen wat voor IT succes nodig is.

 

Laptop van de winstdesktop Zeer belangrijke de Codeolp Microsoft Beroeps van Office 2013 plus 3 GB 4

 

 

 

De Beroeps van MS Office 2013 plus omvat:

1) Word

2) PowerPoint

3) Outlook met Business Contact Manager

4) Excel

5) OneNote

6) Toegang

7) Uitgever

8) InfoPath

9) SharePoint-Werkruimte

10) Informatieverspreider

 

 

Het open verlenen van vergunningen is voor kleine aan van gemiddelde grootte organisaties die minder dan 250 Desktoppcs hebben en die slechts tot vijf vergunningen opdracht geven. De voordelen van Open Vergunning omvatten, kortingen van de kleinhandelsprijs van software, de capaciteit om vergunningen te volgen en te beheren door van online hulpmiddelen, en de rechten een standaardbeeld tot stand te brengen en het op te stellen op veelvoudige machines, en rechten op overdrachtvergunningen van één machine aan een andere gebruik te maken.

 

 

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons