Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBureau voor MAC-Vergunning

Web App-Steunbureau voor MAC-Huis en Student 2011 Zeer belangrijke Kaart 1PC/1User

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Web App-Steunbureau voor MAC-Huis en Student 2011 Zeer belangrijke Kaart 1PC/1User

Web App Support Office For Mac Home And Student 2011 Key Card 1PC / 1User
Web App Support Office For Mac Home And Student 2011 Key Card 1PC / 1User Web App Support Office For Mac Home And Student 2011 Key Card 1PC / 1User Web App Support Office For Mac Home And Student 2011 Key Card 1PC / 1User Web App Support Office For Mac Home And Student 2011 Key Card 1PC / 1User Web App Support Office For Mac Home And Student 2011 Key Card 1PC / 1User

Grote Afbeelding :  Web App-Steunbureau voor MAC-Huis en Student 2011 Zeer belangrijke Kaart 1PC/1User Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Huis & Student 2011 Zeer belangrijke Kaart 1PC/1User van bureaumac

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Geen
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, paypal MoneyGram,
Levering vermogen: 1000pcs/dag
Gedetailleerde productomschrijving
Ondersteunt: 1 gebruiker/1 Apparaat Digitale Levering: 30 Geschatte Minuten
Taal: Engels Gesteund platform: MAC
Fabrikant: onderdeelnummer Producttype: Software Verlenen van vergunningen
Gebruik: 1 () MAC Omvat: MAC-versies van Word 2011, Excel 2011, en PowerPoint 2011
Hoog licht:

het bureausoftware van MAC microsoft

,

MS office-vergunning voor MAC

Microsoft Office-Huis en Student 2011 voor MAC

Gebruik dit geschikte Microsoft Office voor MAC-Huis en de Vergunning van Studenten 2011 Keycard om uw Bureaureeks aan de 2011 versies van Word, Excel en PowerPoint bij te werken. Dit is ooit de het meest-gebruikte Bureaureeks, en u kunt zeker zijn uw wil het beste in productiviteit, verenigbaarheid en handigheid krijgt wanneer u het vandaag installeert. Deze vergunning wordt voorgesteld voor huisgebruik en studentengebruik slechts en voordeel haalt uit uitstekende Web-aangedreven hulpmiddelen om de gebruikerservaring over alle apparaten te verbeteren.

Wanneer wij Microsoft Office voor MAC-Huis en Student 2011 via uw Keycard-Vergunning installeren, zal MyChoice, het u van uw nieuwe digitale keycard na aankoop voorzien. De eenvoudige sleutel binnen en werkt uw software bij om van deze volledig-gekenmerkte toepassingen onmiddellijk te genieten. Mijn Keussoftware verkoopt slechts 100 percenten echte software en altijd files onze producten met een installatie voor volledige het kopen vrede van mening waarborgen. Wij verkopen alle beste Bureaureeksen bij Mijn Keussoftware.

Bureau voor MAC

Meer dan 1 miljard PCs en het lopende Bureau van Macs, Microsoft Office zijn ooit de het meest-vertrouwde op en het meest-gebruikte productiviteitsreeks. En het Bureau voor MAC 2011 moet hier u helpen meer met uw MAC doen uw manier. Gebruiks vertrouwde toepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint om u te helpen uw ideeën verder nemen. En aangezien het Bureau voor MAC met Bureau voor Vensters compatibel is, kunt u aan documenten met vrijwel iedereen op MAC of een PC werken. Sla uw dossiers in een wachtwoord op de beschermde online SkyDrive-omslag aan toegang, uitgeeft of overal uw werk van vrijwel met het vrije Office Web Apps deelt.

  •  Vergunning gegeven voor huis en studentengebruik op 1 () MAC; niet voor gebruik in commercieel, zonder winstbejag, of opbrengst die zakelijke activiteiten produceren, of door om het even welke overheidsorganisatie.
  •  Het bureau voor MAC 2011 omvat MAC-versies van Word 2011, Excel 2011, en PowerPoint 2011.
  •  De vertrouwdste en vertrouwde die productiviteitstoepassingen rond de wereld, school, en zaken thuis worden gebruikt.
  •  De betrouwbare verenigbaarheid met meer dan 1 miljard Macs en PCs die Bureau in werking stellen verzekert wereldwijd u de juiste hulpmiddelen hebt te creëren, te delen en, met vrijwel iedereen, overal, zonder zorgen samen te werken.
  •  Het bureau voor de software van de de aanbiedingen hoogste-van-de-lijn van MAC 2011 met de volledigste eigenschapreeks, zodat u kan indrukwekkende, professioneel uitziendedocumenten en presentaties overhandigen.
  •  De steun van Office Web App: Het nieuwe Office Web Apps laat u posten, toegang hebben, en de documenten van het aandeelbureau van waar uitgeven u met bijna om het even welke computer met browser wilt; en medeauteur een document met veelvoudige mensen in veelvoudige locations.*
  •  Omvat ook Boodschapper voor MAC 8 toelatend u om in realtime met audio en videosteun te communiceren, en Extern bureaublad voor MAC 2 zodat kunt u uw Op Windows gebaseerde PC van uw MAC drijven.


Krijg de functionaliteit en het gemak u met Microsoft Office-Huis & Student 2011 voor MAC wenst. Deze reeks komt met Microsoft Word, Excel, en PowerPoint, zodat bent u zeker om veelvoudige manieren te vinden om het te gebruiken. Het vrije Office Web Apps werkt met uw Microsoft Office-reeks om u te laten sparen en dossiers in de wolk op te slaan, zodat kunt u tot alles toegang hebben u van om het even welke computer met een Internetverbinding creeert.

Documentverwezenlijking
Voeg visuele gevolgen, grafieken, grafiek, en meer aan uw documenten, of opstellingsword 2011 toe om alles op de manier automatisch te formatteren uw leraar of de werkgever wil het. Sparen elk document in uw keus van formaten en voel zeker dat anderen hen gemakkelijk, of print out exemplaren met enkel een paar kliks kunnen openen.

Veroorzaak Presentaties die indruk maken op
PowerPoint 2011 mengt de handigheid u met en krachtige nieuwe hulpmiddelen vertrouwd bent om u te laten presentaties maken die video, foto's, en animatie omvatten. Bouw een het in dienst nemen verhaal om iedereen interessant te houden, of u een klasse onderwijst of probeert om grote verkooppraatjes te maken.

Maak Spectaculaire Spreadsheten
Volg uitgaven of verslag wetenschappelijke gegevens met gemakkelijk te gebruiken die spreadsheten met Excel 2011 worden gemaakt. De analysehulpmiddelen helpen u tendensen en patronen, zodat besluit bevlekken - maken is gemakkelijker dan ooit. *Requires een een Windows Live ID, Internet-verbinding en gesteunde browser. Er zijn verschillen tussen Fe

FABRIKANT Microsoft Corporation
FABRIKANTENartikelnummer GZA 267
MERKNAAM Microsoft
PRODUCTtype Software Verlenen van vergunningen
Het Bureau van de SOFTWAREnaam  
Het Huis & de Student van MAC 2011  
GESTEUND PLATFORM Op intel-gebaseerd MAC
VERGUNNING TARIFERING Norm
VERGUNNINGShoeveelheid 1 installeer

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons