Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Zeer belangrijke Code van Office 2016

De Periodieke Zeer belangrijke Office 2016 Beroeps van MAC, de Zeer belangrijke Code van Volumemicrosoft office 2016

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

De Periodieke Zeer belangrijke Office 2016 Beroeps van MAC, de Zeer belangrijke Code van Volumemicrosoft office 2016

Mac Serial Key Office 2016 Professional , Volume Microsoft Office 2016 Key Code
Mac Serial Key Office 2016 Professional , Volume Microsoft Office 2016 Key Code

Grote Afbeelding :  De Periodieke Zeer belangrijke Office 2016 Beroeps van MAC, de Zeer belangrijke Code van Volumemicrosoft office 2016 Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Office 2016 voor MAC-Norm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: digitale
Levering vermogen: 5000 reeks per week
Gedetailleerde productomschrijving
Fabrikant: Microsoft Corporation BRAND NAME: Microsoft
Producttype: Software Verlenen van vergunningen Softwarenaam: bureau 2016 norm
Gesteund platform: MAC Vergunning Tarifering: Deel
Hoog licht:

microsoft bureau 2016 sleutel

,

bureau 2016 productcode

Microsoft Office 2016 voor Standaard Open de Vergunningsberoeps van MAC

 

 

Microsoft Office 2016 voor MAC-Norm (Open Vergunning) is een eenvoudige, rendabele manier voor individuen en groepen om bijgewerkte Microsoft-technologie met speciale voordelen voor volumeaankopen en kortingen op verbeteringen te krijgen. De open Vergunningsproducten maken vernieuwende en behandelende veelvoudige vergunningen eenvoudiger dan ooit zonder IT deskundigheid. Microsoft Office 2016 voor MAC-Norm komt met Word 2016, PowerPoint 2016, Excel 2016 en Outlook 2016 plus een handig digitaal notitieboekje dat u nota's laat nemen gemakkelijk gebruikend schone, slimme eigenschappen. De open Vergunningsversie van Office 2016 voor MAC-Norm wordt geadviseerd voor kleine aan van gemiddelde grootte ondernemingen en organisaties met vijf of meer bureaucomputers. 

 

Hoofdlijnen
  •  Vergunning
  •  1 PC
  •  MOLP: Open Vergunning
  •  MAC
  •  Enige Taal

De overzicht auteurs en het herzien hulpmiddelen in Word maken de verwezenlijking van opgepoetste documenten gemakkelijk. De inzichtsruit toont relevante contextuele informatie van het Web binnen Word. Het ontwerplusje laat u toe om lay-out, kleuren, en doopvonten over een document te beheren. Word meer gedaan door samen gebruikende ingebouwde hulpmiddelen te werken documenten delen en herzien. Verscheidene mensen kunnen aan hetzelfde document en gebruik ingepaste commentaren gelijktijdig werken om een gespreksrecht naast relevante teksten te hebben.

Excel voor MAC laat u toe om aantallen in inzicht te veranderen. De vertrouwde toetsenbordkortere weg en de gegevensinvoerverhogingen zoals formulebouwer en autocomplete maken u productiever onmiddellijk.

Excel helpt u ook uw gegevens visualiseren door grafieken te adviseren meest geschikt voor uw aantallen, en u snel te laten voorproef de verschillende opties. De PivotTablesnijmachines helpen u patronen in grote volumes van gegevens ontdekken.

Gang in uw volgende presentatie met volledig vertrouwen. De Weergave voor presentator in PowerPoint toont de huidige dia, volgende dia, sprekersnota's, en een tijdopnemer op uw MAC, terwijl het ontwerpen van slechts de presentatie aan uw publiek op het grote scherm. Een animatieruit helpt u animatie ontwerpen en verfijnen, en de geraffineerde diaovergangen verzekeren het afgewerkte product opgepoetst is. Deel gemakkelijk uw presentatie en nodig anderen uit om aan dezelfde presentatie gelijktijdig te werken.

Vang, organiseer, en deel uw ideeën met digitale notitieboekjes dietot u op om het even welk apparaat kunt toegang hebben. Vind snel dingen met een krachtige zoekmachine die uw markeringen volgt, uw getypte nota's, indexeert en tekst in beelden en met de hand geschreven nota's erkent. De vette letters, cursiveren, onderstrepen, benadrukken, nemen dossiers op, beelden en lijsten - formatteer uw nota's als u willen. Deel gemakkelijk notitieboekjes met vrienden, familie, of collega's zodat kan iedereen aan reisplannen, huishoudentaken, of het werkprojecten samenwerken.

Beherend uw e-mail, zijn de kalender, de contacten, en de taken nooit gemakkelijker geweest. Outlook voor MAC heeft de steun van de duwpost zodat is uw inbox altijd bijgewerkt. De betere gespreksmening organiseert automatisch uw inbox rond ingepaste gesprekken, zodat zult u nooit voor verwante berichten opnieuw jagen. En de berichtvoorproef geeft u de eerste zin van een e-mail enkel onder de onderwerpregel, zodat kunt u snel beslissen als u het wilt nu lezen of later terugkomen.

 

De Periodieke Zeer belangrijke Office 2016 Beroeps van MAC, de Zeer belangrijke Code van Volumemicrosoft office 2016 0 

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons