Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Zeer belangrijke Code van Office 2016

Het volledige Huis en de Zaken 2016 Zeer belangrijk USB van Taalmicrosoft office installeren Digitaal

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Het volledige Huis en de Zaken 2016 Zeer belangrijk USB van Taalmicrosoft office installeren Digitaal

Full Language Microsoft Office Home And Business 2016 Key USB Install Digital
Full Language Microsoft Office Home And Business 2016 Key USB Install Digital Full Language Microsoft Office Home And Business 2016 Key USB Install Digital

Grote Afbeelding :  Het volledige Huis en de Zaken 2016 Zeer belangrijk USB van Taalmicrosoft office installeren Digitaal Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Office 2016-Huis en Zaken 2016

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: digitale
Levering vermogen: 5000 reeks per week
Gedetailleerde productomschrijving
BRAND NAME: Microsoft Producttype: Software Verlenen van vergunningen
Softwarenaam: bureau 2016 huis & zaken Distributiemedia/Methode: Elektronische
Fabrikant: Microsoft Corporation Installeer: Digitaal USB
Hoog licht:

microsoft bureau 2016 sleutel

,

de sleutel van de bureau 2016 vergunning

Het Huis van Microsoft Office 2016 en Bedrijfs 2016 de Sleutel en USB installeren Digitaal

 

Microsoft Office-het Huis en de Zaken 2016 in alle talen bieden Bureau in om het even welke taal aan. Maximaliseer thuis uw productiviteit en bureau met Microsoft Office-Huis en Zaken 2016. Deze uitgave van bureau omvat alle grote programma's u uw het werk proces, met inbegrip van Outlook moet stroomlijnen om uw e-mail en kalenders van één plaats te beheren.

 

Dit omvat een reserveinstallatie van de software op bootable thumbdrive USB.

*Digital Download. U zult downloadverbindingen voor de open vergunningssoftware ontvangen. De fysieke Installatiemedia worden verscheept uit binnen 3-5 Werkdagen.

 

Het Office Home en de Zaken 2016 zijn een grote software om uw basisbehoeften aan uw computer thuis, of op het werk te vervullen. 

 

 

Krijg het met Bureau gedaan

Het volledige Huis en de Zaken 2016 Zeer belangrijk USB van Taalmicrosoft office installeren Digitaal 0

Het Office Home & de Zaken 2016 worden ontworpen om u te helpen sneller met tijdbesparende eigenschappen creëren en communiceren, nieuwe ziet modern, ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen, en de macht van Outlook voor e-mail, kalenders en contacten eruit. Plus, kunt u uw documenten in de wolk op OneDrive opslaan en tot hen overal toegang hebben van.

Outlook

Beheer gemakkelijk uw e-mail, kalender, contacten, en taken. Duw e-mailsteun houdt uw inbox bijgewerkt, groepeert de gespreksmening verwante berichten, en de kalenders kunnen zij aan zij voor planning worden bekeken.

Word

Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen, en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

Excel

Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, en Opbouwfunctie voor formules om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.

PowerPoint

Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met nieuwe diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties.

Het volledige Huis en de Zaken 2016 Zeer belangrijk USB van Taalmicrosoft office installeren Digitaal 1

OneNote

Zijn uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat u kan nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat.

Uw materiaal op om het even welk ogenblik, overal

Teken binnen aan Office 2016 en gebruik OneDrive tot uw recente documenten op om het even welk apparaat met naadloze integratie gemakkelijk om toegang te hebben.

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons