Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Vergunningssleutel

1,0 GHz Vensters 10 Professionele met 64 bits, Vensters 10 Engelstalige Productcode

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

1,0 GHz Vensters 10 Professionele met 64 bits, Vensters 10 Engelstalige Productcode

1.0 GHz Windows 10 Professional 64 Bit , Windows 10 Product Key English Language
1.0 GHz Windows 10 Professional 64 Bit , Windows 10 Product Key English Language 1.0 GHz Windows 10 Professional 64 Bit , Windows 10 Product Key English Language 1.0 GHz Windows 10 Professional 64 Bit , Windows 10 Product Key English Language 1.0 GHz Windows 10 Professional 64 Bit , Windows 10 Product Key English Language 1.0 GHz Windows 10 Professional 64 Bit , Windows 10 Product Key English Language

Grote Afbeelding :  1,0 GHz Vensters 10 Professionele met 64 bits, Vensters 10 Engelstalige Productcode Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Gold Certified Partner
Modelnummer: MS_W_10_P

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5st
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Fysieke/Digitale levering
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, T/T, Western Union
Levering vermogen: 500000pcs per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

Vensters 10 Productsleutel

,

vensters 10 vergunningssleutel

1,0 GHz Vensters 10 Professionele met 64 bits, Vensters 10 Engelstalige Productcode 0

 

vensters 10 pro

vensters 10 professionele met 64 bits

vensters 10 prooem

vensters 10 prousb

vensters 10 prosleutel

 

Als u de dagelijkse huisgebruiker met de basisbehoeften van e-mail, Facebook, Twitter, kruidenierswinkellijsten, en uw gebruikelijk middelbare school of universiteitsonderzoeksdocument, dan bent is Vensters 10 Huis de perfecte uitgave voor u, te hoeven u niet blijven lezend dit. Maar als u Vensters 10 Huis bekeek en realiseerde dat u een weinig meer in uw besturingssysteem nodig had, dan is dit het systeem voor u.

Vensters 10 wordt Pro ontworpen voor hoofdgebruikers en ondernemingen met behoeften die de gemiddelde dagelijkse gebruiker van your zelfs niet moet overwegen. Pro komt uitgerust met alle dingen die de veelzijdige gebruikers konden misschien nodig hebben. De gebruiker die dit systeem nodig heeft stelt zaken en een huishouden 24/7, met veelvoudige werknemers, bureaus, en jonge geitjes in werking die al behoefte controle.

 

Het is de perfecte uitgave voor klein aan de medio-grootte bedrijfseigenaar of de complexe, zelfstandige hoofdgebruikers die al hun informatie, cliënten, en gevoelige dossiers moeten met elkaar verbinden en het houden al brandkast. Dit besturingssysteem komt met alle grondbeginselen van de vertrouwde op Huisuitgave en voegt al veiligheid, verenigbaarheid, en de connectiviteit toe dieop de ondernemingen vertrouwen om al hun gevoelige informatie te beschermen.

Niet zochten juiste Vensters 10 product u?

 

Controleer vandaag onze selectie van extra Microsoft Windows 10 software.

 

1,0 GHz Vensters 10 Professionele met 64 bits, Vensters 10 Engelstalige Productcode 1

 

Zoals vroeger verklaard, Vensters 10 komt Pro met alle eigenschappen van de Huisuitgave, en voegt het beste en de meeste verfijnde bedrijfseigenschappen beschikbaar voor detailhandel toe. Vensters 10 Huisuitgave kwamen met 20 gloednieuwe eigenschappen (als Cortana, de wedergeboorte van de het Menu Start, Microsoft-Rand enkel om enkelen te noemen) en de supplementen in Pro enkel slag het uit het park.

  • Het domein treedt toe. Deze eigenschap omvat ook Azuurblauw Active Directory (deze eigenschap moet voor enig teken de diensten betrekken). Deze eigenschap staat voor de registratie van alle gebruikers en apparaten toe dat looppasvensters 10 Pro en heeft de juiste autorisatie aan de centrale gegevensbank. Deze apparaten omvatten printers, veiligheidscontroles, computers, en gebruikersaccounts. Die centrale gegevensbank is enkel één of meerdere die computers voor het toezicht houden op van het domein worden aangewezen.
  • Het Beheer van het groepsbeleid. Deze eigenschap centraliseert het beheer en de configuratie van het besturingssysteem, apps, en alle gebruikersmontages. Deze configuratie kan zo specifiek zijn dat het bijzondere app uitgevers of bepaalde versies kan beperken.
  • BitLocker. Dit is het volledige programma van de schijfencryptie inbegrepen in 10 Pro. Dit codeert volledige aandrijving van informatie en geeft drie verschillende authentificatiewijzen. Transparante Verrichtingswijze. Dit handhaaft de gecodeerde informatie zoals die tot juiste laars door de gebruiker wordt verborgen. De Wijze van de gebruikersauthentificatie. Dit is de capaciteit van de gebruikers om een SPELD of een wachtwoord te gebruiken om tot de gecodeerde informatie toegang te hebben. De Zeer belangrijke Wijze van USB. Dit is het geval waar de gemachtigde gebruiker een USB-flashstation heeft dat als sleutel aan toegang tot informatie dienst doet.
  • Extern bureaublad. Dit is de capaciteit een ander apparaat ver om aan te sluiten en te controleren.
  • Apparatenwacht. Door het beleid van de codeintegriteit te creëren om Apparatenwacht te regeren, zal het op twee wijzen functioneren. Apps, stop-ins, en toe:voegen-ONS worden geblokkeerd tenzij eerder gespecificeerd; of Alle apps, stop-ins, en toe:voegen-ONS worden vertrouwd op tenzij eerder gespecificeerd
  • Hyper-v. Dit geeft de gebruiker de capaciteit aan sectie van een gedeelte van de harde aandrijving als virtuele PC. Dit staat voor het gebouw en het testen toe van apps en software die niet de daadwerkelijke machine in gevaar zullen brengen.
  • Ondernemingswijze. Dit is een wijze op uw Internet-browser die oudere versies van browser weerspiegelt zodat de verenigbaarheid geen kwestie over diverse versies is.
  • Updates. Dit besturingssysteem staat voor het plannen van updates toe voor van kantooruren zodat het geen dagelijkse productiviteit beïnvloedt.

Waarom uw zaken behoeften 10 Pro? Deze versie biedt alle extra eigenschappen aan die moderne zaken hun transacties en mededelingen van dag tot dag moeten gemakkelijk behoorlijk leiden. Het heeft zeer belangrijke veiligheidsverbeteringen die de zaken en zijn klanten om veilig toestaat te voelen in het weten dat de zaken dat alles doen het dossier en informatiebeveiliging kan waarborgen. Het geeft een hoop van flexibiliteit zodat de gebruiker/de zaken het besturingssysteem kunnen aanpassen zodat kunnen zij het systeem maken hun behoeften passen. Het geeft ook de connectiviteitsmogelijkheden van het gebruikers/de bedrijfsoverzicht zodat uw helpdesk één van het beste kan zijn.

 

1,0 GHz Vensters 10 Professionele met 64 bits, Vensters 10 Engelstalige Productcode 2

 

1,0 GHz Vensters 10 Professionele met 64 bits, Vensters 10 Engelstalige Productcode 3

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons