Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Vergunningssleutel

vensters met 64 bits Tien de Flitsaandrijving van Usb van het Productcodehuis Onbepaalde Verlenen van vergunningen Termijn

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

vensters met 64 bits Tien de Flitsaandrijving van Usb van het Productcodehuis Onbepaalde Verlenen van vergunningen Termijn

64 Bit Windows Ten Product Key Home Usb Flash Drive Indefinite Licensing Term
64 Bit Windows Ten Product Key Home Usb Flash Drive Indefinite Licensing Term 64 Bit Windows Ten Product Key Home Usb Flash Drive Indefinite Licensing Term 64 Bit Windows Ten Product Key Home Usb Flash Drive Indefinite Licensing Term 64 Bit Windows Ten Product Key Home Usb Flash Drive Indefinite Licensing Term

Grote Afbeelding :  vensters met 64 bits Tien de Flitsaandrijving van Usb van het Productcodehuis Onbepaalde Verlenen van vergunningen Termijn Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Gold Certified Partner
Modelnummer: MS_W_10_H

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5st
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Fysieke/Digitale levering
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: L/C, Western Union, T/T, D/A, D/P
Levering vermogen: 500000pcs per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

Vensters 10 Productsleutel

,

vensters 10 vergunningssleutel

 

 

vensters 10 huis met 64 bits

vensters 10 de aandrijving van de huisduim

 

Microsoft Windows 10 het 64 bits van de Huisuitgave introduceert een gehele bos van „universele apps“; het groeien op metro-Stijl apps. Vandaar, kunnen deze apps worden ontworpen om over veelvoudige Productondersteuning van Microsoftfamilies met nauw verwante identiek code-met inbegrip van tabletten, PCs, smartphones, Xbox One te functioneren, ingebedde systemen, Oppervlaktehub en Gemengde Werkelijkheid. Dit is slechts een aandeel wat dit besturingssysteem aan de gebruikers op de snelste en probleemloze manier kan aanbieden.

Niet zochten juiste Vensters 10 product u? Controleer vandaag onze selectie van extra Microsoft Windows 10 software.

 

vensters met 64 bits Tien de Flitsaandrijving van Usb van het Productcodehuis Onbepaalde Verlenen van vergunningen Termijn 0

De belangrijkste elementen van Microsoft Windows 10 Home Edition

Veelvoudige Platformverrichtingen

Het is belangrijk om te weten dat, het ecosysteem van Windows Runtime app in het Universele Venstersplatform (UWP) werd vernieuwd. Het betekent, worden universele apps gemaakt om over veelvoudige platforms en apparatenklassen, met inbegrip van tabletten, smartphones, Xbox Oneconsoles, en andere compatibele Vensters te werken 10 apparaten. Ook, heeft de code van het Windows-appaandeel over verschillende platforms, ontvankelijke ontwerpen die aan de behoeften van het apparaat evenals beschikbare input aanpassen. Ook, kunnen deze apps gegevens onder Vensters synchroniseren 10 apparaten, met inbegrip van geloofsbrieven, berichten en het toestaan van dwars-platform multiplayer voor spelen.

Windows Store

Op Vensters 10, is de beschikbaarheid van een Windows Store als een zegen. De Windows Store dient als geïntegreerd storefront voor apps, Films & TV en Groefmuziek. Vensters 10 Huisuitgave laat ook webtoepassingen en de Desktop dat software toe wordt verpakt voor distributie op de Windows Store.

Menu Startwijziging

Vensters 10 Huisuitgave biedt een verse herhaling van het Menu Start aan. Dit legt een lijst van plaatsen en andere die opties zichtbaar op de linkerkant voor, en de toepassingen door tegels worden vertegenwoordigd zijn aanwezig op het recht. Voorts kan het menu resized, en zelfs in een volledig schermvertoning worden uitgebreid. Deze bepaalde optie is beschikbaar standaard op Tabletwijze.

Taakweergave

Een eigenschap als Taakweergave wordt bekend werkt om alle open vensters en vergunningengebruikers te tonen om tussen hen te schakelen, of veelvoudige werkruimten die. Interessant, de Windows Store app die slechts slechts op de volledig schermwijze konden worden gebruikt kunnen nu in vensters met alle accomodatie enkel zoals andere programma's worden gebruikt. Ook, kunnen de vensters nu aan kwadranten van het scherm worden afgezonderd eenvoudig door hen aan de hoek te slepen. Bij het breken van het venster aan één kant van het scherm, verschijnt de Taakweergave en gelijktijdig wordt de gebruiker ertoe aangezet om een tweede venster te selecteren om de ongebruikte kant van het scherm te vullen.

 

Aanpassingsvermogen van Vensters 10 Home Edition64 bits

Vensters 10 wordt goed ontworpen om zijn gebruikersinterface volgens het gezette type van apparaat aan gebruik en beschikbare inputmethodes aan te passen. Het verstrekt twee afzonderlijke gebruikersinterfacewijzen, d.w.z., een geoptimaliseerd gebruikersinterface voor toetsenbord en muis, en een „Tabletwijze“ die voor touchscreens wordt ontworpen. De gebruikers kunnen tussen deze twee wijzen vanaf hun wil op om het even welk ogenblik schakelen, en de Vensters kunnen automatisch schakelen wanneer de specifieke gebeurtenissen, voorkomen zoals wanneer 2 in-1 PC aan zijn laptop staat worden geschakeld, of onbruikbaar makende Tabletwijze op een tablet wanneer een toetsenbord of een muis in worden gestopt. Het is belangrijk om te weten dat, terwijl op Tabletwijze, blijven de programma's aan een gemaximaliseerde mening in gebreke.

Dergelijke eigenschappen zijn vrij nuttig aan de gebruiker voor het beheren van het werk vlug en veilig van om het even welk van hun elektronische apparaten compatibel met Vensters 10.

 

Waarom zou u Vensters 10 Huisuitgave moeten kopen?

  • Vensters 10 wordt ontworpen om foutloos van één elektronisch apparaat naar een andere te gaan. Het is gekend snel en ontvankelijk om te zijn. De gebruiker kan tot vrije praatje of telefoonsteun van echte individuen zelfs toegang hebben.
  • Vensters 10 voegt de Vensters samen u kent en reeds grote verbeteringen combineert u zult houden van. De functies zoals InstantGo laten u toe om omhoog op te voeren en onmiddellijk te hervatten. Voorts bezit Vensters 10 ingebouwde veiligheidseigenschappen die om tegen schadelijke software werken te beschermen.
  • U kunt multi-taak bij gemak met de capaciteit om vier dingen bij het scherm in één keer te breken. Voorts creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met de punten van uw keus te verwerven. Wordt ontspannen als al uw berichten en de zeer belangrijke montages worden verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.
  • Verse nieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. U kunt direct op webpagina's schrijven of typen en uw noteringen met uw collega's delen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.
  • Vensters 10 zouden apparaat door u wordt bezeten uw aanwezigheid op persoonlijke manieren die erkennen en erkennen. Met de beschikbaarheid van Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en ook lichten omhoog in erkenning. Vandaar, verwijdert deze eigenschap het vereiste om zich in een wachtwoord te herinneren of te typen.

 

vensters met 64 bits Tien de Flitsaandrijving van Usb van het Productcodehuis Onbepaalde Verlenen van vergunningen Termijn 1

 

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons