Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Vergunningssleutel

1,0 GHz Microsoft Windows 10 Zeer belangrijke Vergunning, Desktopwinst 10 Proproductcode

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

1,0 GHz Microsoft Windows 10 Zeer belangrijke Vergunning, Desktopwinst 10 Proproductcode

1.0 GHz Microsoft Windows 10 License Key , Desktop Win 10 Pro Product Key
1.0 GHz Microsoft Windows 10 License Key , Desktop Win 10 Pro Product Key 1.0 GHz Microsoft Windows 10 License Key , Desktop Win 10 Pro Product Key

Grote Afbeelding :  1,0 GHz Microsoft Windows 10 Zeer belangrijke Vergunning, Desktopwinst 10 Proproductcode Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Pro

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 1000PIECE/WEEK
Gedetailleerde productomschrijving
Menu Start: Ja naam: Vensters 10 Pro
Batterijbesparing: Ja Apparaatversleuteling: Ja
Vereist Geheugen: 1GB VEREISTE HARDE AANDRIJVINGSruimte: 16GB
Gesteund platform: Desktop/Laptop VEREISTE BEWERKERsnelheid: 1,0 GHz
Hoog licht:

vensters 10 vergunningssleutel

,

vensters tien productcode

Vensters 10 wordt Pro gebouwd voor zaken

Eenvoudig en flexibel beheer - Vensters 10 Pro is gebruikersvriendelijk en flexibel: verbind met bedrijfsmiddelen met Azuurblauw Active Directory

Aandeel en het werk aangaande documenten in realtime

Uw die Bureaudossiers zoals Excel, Word, en PowerPoint automatisch worden in de wolk worden opgeslagen, die als virtuele online aandrijving dienst doet, zodat kunt u aan documenten in realtime delen en werken.

Gebruik overal uw Vensters 10 Propc

Begin een document in het bureau uit te geven, houd werkend aan het in de koffiewinkel op uw telefoon, en eindig omhoog op uw huispc. U kunt met uw bedrijfs of schooldomein of Azuurblauw Active Directory verbinden om netwerkdossiers, servers, printer en meer te gebruiken. Allen u wenst is een een verbinding en Extern bureaublad van Internet.

Cortana is uw persoonlijke digitale medewerker

Cortana kan berichten over benoemingen en uiterste termijnen verstrekken, documenten voorstellen u voor een aanstaande vergadering kunt vereisen, en uw groepsagenda synchroon houden. Creeer, wijzig, en open gemakkelijk lijsten met enkel uw stem. En Cortana integreert met andere Windows-app, zoals Kleverige Nota's, foutloos Inktherinneringen, en Microsoft-Taakgebeurtenissen.

De multitasking eigenschappen met Bureau.

U kunt schikken het uw scherm nochtans u wil. Slaag veelvoudig Bureau apps en gemakkelijk doc. op het één scherm, en moeiteloos onverwachte tot vier van hen erin om uw werkruimte te optimaliseren. U kunt sharededge van gebroken apps aan ook glijden waar u het wilt, gemakkelijk resizing beide apps in één enkele motie.

Microsoft Windows 10 Pro - een intuïtieve gebruikerservaring

Een intuïtieve gebruikerservaring, met ingebouwde hulpmiddelen zoals het inkten, tabletwijze, en touchscreen.

 
1,0 GHz Microsoft Windows 10 Zeer belangrijke Vergunning, Desktopwinst 10 Proproductcode 0

Het menu Start is Achter

Vensters 10 brengt een terug oude favoriet met het Menu Start voor gemak van toegang en snelle raadpleging. Het kenmerkt ook Cortana voor stem bijgestane controle in het beginmenu.

 

Vensters 10 ContinuumWith-Vensterscontinuum u moeten niet tussen mobiliteit, aanrakings of Desktoprandapparatuur kiezen. Het continuum staat voor apparaten toe die Vensters 10 in werking stellen aan schakelaar tussen tablet en toetsenbord toevoegen en muis voor Desktopwijze.

1,0 GHz Microsoft Windows 10 Zeer belangrijke Vergunning, Desktopwinst 10 Proproductcode 1

 

Venstersautomatische piloot

Met Venstersautomatische piloot, begin uw nieuwe Vensters te gebruiken 10 Proapparaten snel, zonder IT hulp. Geniet van eenvoudig en flexibel beheer.

Venstersinkt

Heb toegang snel tot een Werkruimte van de Venstersinkt met de klik van een digitale pen of recht van uw taskbar. U kunt de Inktwerkruimte zelfs uittrekken alvorens het programma te openen.

 

Microsoft-Rand

Microsoft-de Rand is snellere, veiligere die browser voor Vensters 10 wordt gebouwd. Het heeft voor het moderne Web geoptimaliseerd, maar nog compatibel met erfenis apps en plaatsen geweest.

Altijd op veiligheid

Meest significante nieuwe Vensters 10 veiligheidseigenschap impliceert een belangrijke die verbetering van authentificatie, op biometrische factoren wordt gebaseerd. Krijg essentiële bedrijfsdieveiligheidseigenschappen, net in uw apparaat met inbegrip van BitLocker worden gebouwd, die tegen verlies van bedrijfsinformatie beschermt zelfs wanneer een apparaat wordt verloren of gestolen.

 

Vensters Hello

Teken binnen aan uw Venstersapparaten met Vensters Hello in minder dan 2 seconde-3 keer sneller dan een wachtwoord. De gezichts of vingerafdrukerkenning verleent onmiddellijke toegang, en u hebt altijd de optie om een SPELD als steun te behouden.

 

BitLocker

Houd uw dossiersbrandkast met BitLocker, en breng dezelfde veiligheid op verwijderbare opslagapparaten met BitLocker ertoe om te gaan. Vensters 10 laat u uw eigen privé app sectie in de Windows Store voor geschikte toegang tot bedrijftoepassingen tot stand brengen

Blokschadelijke software

Om schadelijke software te blokkeren nadat het laarsproces volledig is, omvat Vensters 10 twee handtekeningseigenschappen die aan om het even welke organisatie nieuw zullen zijn die direct van Windows 7 migreert: Windows Defender en Windows SmartScreen

Microsoft Windows 10 Pro - 1 Vergunning

 

Terwijl aangepast naar zakelijke klanten, is Vensters 10 Beroeps een goede besturingssysteemkeus voor huisgebruikers met krachtige computersystemen. Mijn Keussoftware maakt het voor u gemakkelijk om Vensters 10 te installeren Beroeps met deze 1 Vergunningsversie die snel via elektronische levering zal aankomen. Het ontwerp van Vensters 10 neemt de beste eigenschappen van de twee vroegere besturingssystemen, Windows 7 en Windows 8, en neemt hen in een besturingssysteem op dat zo ook goed aan PCs en tabletten werkt. Deze professionele versie van Vensters 10 heeft vele eigenschappen die niet op de Huisversie, met inbegrip van ondernemingsgegevensbescherming, BitLocker en vertrouwde op laars voor veiligheid worden gevonden, de verre Desktop, domein en ondernemingswijze Internet Explorer voor bedrijfsgebruik en de capaciteit treedt om zich bij Azuurblauw Active Directory met een eenmalige aanmelding aan wolk-ontvangen toepassingen aan te sluiten toe. Na het kopen van deze software, zult u één code van de vergunningsactivering en een verbinding aan de Media van Microsoft Verwezenlijkingshulpmiddel voor Vensters 10 Beroeps ontvangen.

Uitgebreid Menu Start: Het vertrouwde Menu Start is achter, snel verstrekkend, één-klik toegang tot de functies en de dossiers dat de mensen de meesten, en ook een nieuwe ruimte om met favoriete apps, programma's, mensen, en websites gebruiken te personaliseren.

Apps die looppas in Vensters: Apps van de Windows Store nu open in hetzelfde formaat dat de Desktopprogramma's. Zij kunnen rond resized en worden bewogen, en zij hebben titelbalken bij de bovenkant, toestaand gebruikers om te maximaliseren, te minimaliseren en, met een klik te sluiten.

Onverwachte verhogingen: Heb tot vier die apps op hetzelfde scherm met een nieuwe kwadrantlay-out wordt gebroken. De vensters zullen ook andere apps tonen en programma's die voor het extra breken lopen, en zullen zelfs slimme suggesties over het vullen van beschikbare het schermruimte met andere open apps doen.

Nieuwe taakweergaveknoop: De nieuwe taakweergaveknoop op de taak-bar laat één mening die voor alle open apps en dossiers toe, voor snelle omschakelings en één-aanraking toegang tot om het even welke Desktops toestaan de gebruiker creeert.

Veelvoudige Desktops: In plaats van teveel apps en dossiers die op één enkele Desktop overlappen, is het gemakkelijk te creëren, en schakelaar tussen, verschillende Desktops voor andere doelen en projecten, hetzij voor het werk, privé-gebruik, of allebei.

Vervuld binnen 30 minuten tijdens normale kantooruren. U zult (1) de code van de vergunningsactivering en een verbinding aan de Media van Microsoft Beroeps 10 van het Verwezenlijkingshulpmiddel forWindows ontvangen.

Vergelijk Vensters 10 Uitgaven

 

Eigenschap Vensters 10 Huis Vensters 10 Pro
Menu Start Y Y
Cortana Y Y
Batterijbesparing Y Y
Windows Update Y Y
Vensters Hello Y Y
Virtuele bureaubladen Y Y
Continuum Y Y
Apparaatversleuteling Y Y
Het domein treedt toe X Y
Het Beheer van het groepsbeleid X Y
Bitlocker X Y
Extern bureaublad X Y
Vergunning gegeven Gebruik Persoonlijk Persoonlijk en Commercieel

PRODUCTSPECIFICATIES

 •  De INSTALLATIES OMVATTEN 1 Installatie
 •  De GEBRUIKERS STEUNDEN Gebruikers 1
 •  De APPARATEN STEUNDEN Apparaten 1
 •  LICENING Eeuwig TYPE
 •  VERLENEN VAN VERGUNNINGEN Onbepaalde TERMIJN
 •  MERK Microsoft
 •  FABRIKANTENartikelnummer FQC-08788
 •  GTIN 885370903904
 •  Digitale LEVERINGSmethode
 •  GESCHATTE LEVERTIJD 30 Minuten
 •  TAAL het Engels
 •  PLATFORM GESTEUNDE Desktop/Laptop
 •  BEWERKERarchitectuur met 32 bits
 •  VEREIST BEWERKERspeed 1,0 GHz
 •  VEREISTE HARDE AANDRIJVINGSruimte 16 GB
 •  VEREIST GEHEUGEN 1 GB

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons