Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Vergunningssleutel

Onverwachte de Productcodevensters 10 van Verhogingenvensters Uitgave de met 64 bits van de Huisoei Doos

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen TwoPony Technology Limited certificaten
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Onverwachte de Productcodevensters 10 van Verhogingenvensters Uitgave de met 64 bits van de Huisoei Doos

Snap Enhancements Windows Product Key Windows 10 Home OEI 64 Bit Box Edition
Snap Enhancements Windows Product Key Windows 10 Home OEI 64 Bit Box Edition

Grote Afbeelding :  Onverwachte de Productcodevensters 10 van Verhogingenvensters Uitgave de met 64 bits van de Huisoei Doos Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Windows10 Vergunnings Zeer belangrijk Huis

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Levertijd: 24HS
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs/week
Gedetailleerde productomschrijving
Veelvoudige Desktops: ja steun Productennaam: Windows10 Vergunnings Zeer belangrijk Huis
naam: Echt Microsoft Windows10 geeft Zeer belangrijke Huisoei Vakje Uitgave vergunning met 64 bits Uitgebreid Menu Start: Ja
Onverwachte verhogingen: Ondersteuning Nieuwe taakweergaveknoop: Ja
Hoog licht:

vensters 10 vergunningssleutel

,

vensters tien productcode

Microsoft Windows 10 Uitgave de met 64 bits van de Huisoei Doos

Geniet van vrede van mening met deze OEI-versie van Microsoft Windows-Huis64 bits van ons. Het OEI-acroniem verwijst naar origineel materiaalinstallatie?

 

en verwijst naar het type van software dat op nieuwe PCs en laptops pre-geïnstalleerd is.

 

Dit is echte software van Microsoft die gewaarborgd om, met succes is te installeren aan uw computer te activeren en te werken.

Één nota over OEI-software, wanneer geactiveerd, dit besturingssysteem zal aan uw machine worden geregistreerd en na een succesvolle activering, kan de software niet op een ander apparaat worden gebruikt. Als u vindt dat u een component zoals de harde aandrijving op de computer moet vervangen, zult u het besturingssysteem op de computer zonder kwestie kunnen opnieuw installeren.

 

Vensters 10 is natuurlijk het recentste Windows-besturingssysteem en deze Huisversie wordt ontworpen met de beste eigenschappen van Windows 7 en Windows 8.

De nieuwe die eigenschappen met Vensters 10 worden geïntroduceerd omvatten Microsoft-browser van Randinternet en Cortana, een stem-gecontroleerde virtuele medewerker.

 

Functioneert:

Uitgebreid Menu Start Het vertrouwde Menu Start is achter, snel verstrekkend, één-klik toegang tot de functies en de dossiers dat de mensen de meesten, en ook een nieuwe ruimte om met favoriete apps, programma's, mensen, en websites gebruiken te personaliseren.
Apps die looppas in Vensters Apps van de Windows Store nu open in hetzelfde formaat dat de Desktopprogramma's. Zij kunnen rond resized en worden bewogen, en zij hebben titelbalken bij de bovenkant, toestaand gebruikers om te maximaliseren, te minimaliseren en, met een klik te sluiten
Onverwachte verhogingen Heb tot vier die apps op hetzelfde scherm met een nieuwe kwadrantlay-out wordt gebroken. De vensters zullen ook andere apps tonen en programma's die voor het extra breken lopen, en zullen zelfs slimme suggesties over het vullen van beschikbare het schermruimte met andere open apps doen
Nieuwe taakweergaveknoop De nieuwe taakweergaveknoop op de taakbar laat één mening die voor alle open apps en dossiers toe, voor snelle omschakelings en één-aanraking toegang tot om het even welke Desktops toestaan de gebruiker creeert.
Veelvoudige Desktops In plaats van teveel apps en dossiers die op één enkele Desktop overlappen, is het gemakkelijk te creëren, en schakelaar tussen, verschillende Desktops voor andere doelen en projecten, hetzij voor het werk, privé-gebruik, of allebei.

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons