Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenSoftware Zeer belangrijke Code

Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes

Certificaat
Van goede kwaliteit De Zeer belangrijke Code van Office 2016 voor verkoop
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Ik ben online Chatten Nu

Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes

China Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes leverancier
Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes leverancier Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes leverancier Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes leverancier

Grote Afbeelding :  Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Certificering: MS-W10-P-20-D-01
Modelnummer: Vensters 10 prodvd

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: digitaal of fysiek
Levertijd: 7 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100/week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Vensters 10 prodvd Taal: Meertalig
Producten Status: Voorraad Garantie: levensduur

winst 10 pro

★ veiliger * gebruikt de broninstallatieschijf de officiële Vensters activering-vrije versie en integreert systeemflarden aan 2020-02-27 (kan door Microsoft-kwetsbaarheid worden afgetast) * het gebruik van de Bureaureeks de vereenvoudigde versie van Office2007 * het installatieproces automatisch het AUTORUN-virus zal schrappen dat in elke verdeling kan bestaan, en de grijze duif en diskdrivevirussen verwijderen. * Er is geen nieuwe gebruikersaccount, slechts is de Beheerder gereserveerd, en het wachtwoord is leeg. (Te voegen gelieve op tijd wachtwoord toe nadat het systeem) wordt geïnstalleerd * maakte standaard het delen van harde schijfverdelingen (onbruikbaar zoals c-$, $ van D, e-$,…), is het systeem veiliger.

Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes

★ stabieler * bevat de meeste SATA, SCSI, bestuurders van het INVALScontrolemechanisme, steunenbewerkers met 64 bits, en bewerkers van de steunen dubbel-kern. * Honderden gemeenschappelijke hardwarebestuurders zijn geïntegreerd. Na het zorgvuldige testen door de auteur, bijna kunnen alle bestuurders automatisch worden geïdentificeerd en worden geïnstalleerd. * Originele nieuwe systeem dubbele herstelmodus, die het probleem oplost dat sommige optische aandrijving en computers van SATA met verborgen partities niet het systeem kunnen behoorlijk installeren. * Steunt het USB-stationinstallatie van winde SATA, die het probleem oplost dat andere SPOOKsystemen niet normaal op sommige SATA of computers met verborgen partities kunnen worden hersteld. * Het installatieproces zal een zelf-ontwikkeld hulpmiddel van de bestuurdersselectie in werking stellen. Dit hulpmiddel kan alle modellen van de computerhardware intelligent beoordelen, wat grotendeels het blauwe scherm toe te schrijven aan bestuurdersconflicten vermijdt.

Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes

★ de menselijkere * Geïntegreerde hulpmiddelen van het onderhoudspersoneel, niet alleen geschikte installatie, geschikter onderhoud. * Stel een verscheidenheid van uitstekende thema's, behang, screensavers en uiterst nauwgezette inzameling van vooraf in D.W.Z. praktische favorieten. * Bepaal intelligent het type van computer, aanzetten het toetsenbordlicht wanneer het een Desktop is, en draai van het toetsenbordlicht wanneer het een notitieboekje is. * Verdeel onmiddellijk de harde schijf in vier/vijf streken, zodat iedereen de het noteren streek begrijpt, en verdelen is niet meer moeilijk (geschikt voor nieuwe harde aandrijving). * Mijn documenten en favorieten worden gevestigd op de aandrijving van D. Dit zal vermijden verliezend uw persoonlijke dossiers u de volgende keer het systeem opnieuw installeert.

Microsoft Windows 10 prodvd-vensters 10 provergunningsproductcodes

 

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Rodin

Tel.: +8618948748136

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)