Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Vergunningssleutel

Professionele Vensters 10 DVD-de Aandrijving OEI met 64 bits van de Productcodeflits voor Één Apparaat

Certificaat
Van goede kwaliteit De Zeer belangrijke Code van Office 2016 voor verkoop
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Ik ben online Chatten Nu

Professionele Vensters 10 DVD-de Aandrijving OEI met 64 bits van de Productcodeflits voor Één Apparaat

China Professionele Vensters 10 DVD-de Aandrijving OEI met 64 bits van de Productcodeflits voor Één Apparaat leverancier

Grote Afbeelding :  Professionele Vensters 10 DVD-de Aandrijving OEI met 64 bits van de Productcodeflits voor Één Apparaat

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Windows 10 Beroeps

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Ondersteuning: het toestaan van gebruikers om te maximaliseren, te minimaliseren en, met een klik te sluiten. merk: Microsoft
Softwarenaam: Microsoft Windows 10 Beroeps Vergunningshoeveelheid: 1 gebruiker
Één nota over OEI-software: Ja Naam van het product: Vensters 10 Vergunningssleutel

Microsoft Windows 10 het Professionele 64 bits van OEI DVD

Vensters 10 Professioneel 64 bits is de laatste versie van Microsofts-het besturingssysteem van PC. Terwijl aangepast naar ondernemingen, kan deze versie ook in het huis worden gebruikt. Dit besturingssysteem met 64 bits kan niet op 32 bitsmachine worden geïnstalleerd zo is zeker om uw PCs-specificaties vóór aankoop te controleren. Dit exemplaar van Vensters 10 Beroeps is de OEI-versie en het OEI-acroniem is voor origineel materiaalinstallatie. Dit verwijst naar het type van software dat preinstalled op nieuwe PCs en laptops is. Dit is echte software van Microsoft die gewaarborgd om, met succes is te installeren aan uw computer te activeren en te werken.

Één nota over OEI-software: Wanneer geactiveerd, zal dit besturingssysteem aan uw machine worden geregistreerd en na een succesvolle activering, kan de software niet op een ander apparaat worden gebruikt. Als u vindt dat u een component zoals de harde aandrijving op de computer moet vervangen, zult u het besturingssysteem op de computer zonder kwestie kunnen opnieuw installeren maar als uw PCs niet meer werkt, kunt u niet deze OEI-versie van het besturingssysteem op een nieuwe machine installeren. Vensters 10 is natuurlijk het recentste Windows-besturingssysteem en deze Professionele versie wordt ontworpen met de beste eigenschappen van Windows 7 en Windows 8. De nieuwe die eigenschappen met Vensters 10 worden geïntroduceerd omvatten Microsoft-browser van Randinternet en Cortana, een stem-gecontroleerde virtuele medewerker. De professionele versies van Vensters 10 omvatten geavanceerde eigenschappen die niet in de Huisversie, met inbegrip van ondernemingsgegevensbescherming, BitLocker worden gevonden, treedt de vertrouwde op laars, verre Desktop, domein en ondernemingswijze Internet Explorer toe.

 

Uitgebreid Menu Start: Het vertrouwde Menu Start is achter, snel verstrekkend, één-klik toegang tot de functies en de dossiers dat de mensen de meesten, en ook een nieuwe ruimte om met favoriete apps, programma's, mensen, en websites gebruiken te personaliseren. Apps die looppas in Vensters: Apps van de Windows Store nu open in hetzelfde formaat dat de Desktopprogramma's. Zij kunnen rond resized en worden bewogen, en zij hebben titelbalken bij de bovenkant, toestaand gebruikers om te maximaliseren, te minimaliseren en, met een klik te sluiten. Onverwachte verhogingen: Heb tot vier die apps op hetzelfde scherm met een nieuwe kwadrantlay-out wordt gebroken. De vensters zullen ook andere apps tonen en programma's die voor het extra breken lopen, en zullen zelfs slimme suggesties over het vullen van beschikbare het schermruimte met andere open apps doen. Nieuwe taakweergaveknoop: De nieuwe taakweergaveknoop op de taakbar laat één mening die voor alle open apps en dossiers toe, voor snelle omschakelings en één-aanraking toegang tot om het even welke Desktops toestaan de gebruiker creeert. Veelvoudige Desktops: In plaats van teveel apps en dossiers die op één enkele Desktop overlappen, is het gemakkelijk te creëren, en schakelaar tussen, verschillende Desktops voor andere doelen en projecten, hetzij voor het werk, privé-gebruik, of allebei.

 

Details:

FABRIKANT Microsoft Corporation
FABRIKANTENartikelnummer KW9-00016
MERKNAAM Microsoft
PRODUCTtype Besturingssysteem
SOFTWAREnaam Vensters 10 professioneel 64 bits
GESTEUND PLATFORM PC
VERGUNNINGShoeveelheid 1 vergunning
DISTRIBUTIE MEDIA/METHOD Flitsaandrijving

Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)