Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Wij zijn een vertrouwde op verkoper van een volledige lijn van de software van het naammerk met inbegrip van verklaarde Microsoft-software: MS Office, het Project van lidstaten, MS-Windows, Windows Server, en veel meer.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen TwoPony Technology Limited Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Zeer belangrijke Code van Office 2016 voor verkoop
Wij hebben van Super software voor een tijdje nu gekocht en geen problemen gehad. De tarifering en de dienst zijn groot. Dank!!

—— Ulrike

Zeer nuttig en houd van de plaats!

—— Jean

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Shenzhen TwoPony Technology LimitedBedrijf:

   

  Download & Digitale Levering

  De downloads/de Vergunningen zullen voor download onmiddellijk beschikbaar zijn. De productcodes zullen aan uw rekening onmiddellijk na succesvolle betaling worden met de elektronische post verstuurd worden toegevoegd zodat is er rond geen wachten!

  Levering wereldwijd

  De orden aan andere landen zullen via EMS/FEDEX/DHL/TNT worden verzonden… Als u opdracht hebt tot een punt gegeven die een DVD bevatten, te staan gelieve tot 1 week voor uw orde toe aan te komen.

 • OEM / ODM

  Winst

  De producten moeten in dezelfde voorwaarde zijn teruggekeerd die zij worden verkocht. Het moet niet worden gebruikt noc worden veranderd en moet alle tussenvoegsels en toebehoren omvatten, indien van toepassing. Als het punt is gebruikt of niet in dezelfde voorwaarde geweest die het werd verkocht, zullen wij het punt inspecteren en zullen een herziene waardevaststelling als verschillend van de originele verkoopprijs meedelen. De originele verschepende lasten zijn niet terugbetaalbaar (behalve in bepaalde situaties). Gelieve te nemen nota van de volgende vereisten:

 • R & D
Contactgegevens
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Contactpersoon: Ms. Sophia Luo

Tel.: +008618823722886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)